AlgemeenBestickerde Mintersbus in Vlaardingen de weg op

Bestickerde Mintersbus in Vlaardingen de weg op

Minters bus_005

Minters is dienstverlener in de branche van welzijn in Vlaardingen en omgeving. Voor activiteiten in de wijk voor participatie- en jongerenwerkers en de Sociale Wijkteams Vlaardingen heeft Minters een bus aangeschaft. Twin Media was verantwoordelijk voor het ontwerp van de bestickering en zorgde ervoor dat de bus werd bestickerd.

Twin Media’s vaste vormgeefster van Minters, Rimke Bartels, heeft het ontwerp voor de bestickering gemaakt. Hierbij is gebruik gemaakt van de vaste elementen van de huisstijl van Minters. Volgens Rimke straalt de huisstijl van Minters power, boost, energie, eigen kracht en veerkracht uit.

Over Minters
Minters ondersteunt burgers en vrijwilligersorganisaties van de woonomgeving. Minters heeft als doel de eigen kracht van burgers te versterken, zodat er uiteindelijk zo min mogelijk duurdere hulpverlening nodig is. Minters geeft burgers de kans om voor zichzelf kansen te creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden.

Over de bus lezen we op de Minters website:
“In het vroege voorjaar van 2016 hebben we een bus in gebruik genomen. Deze bus wordt drie tot vier keer per week gebruikt door jongerenwerkers en participatiemedewerkers van Minters bij hun activiteiten in de wijk. In deze bus zit een tv, die ook bruikbaar is voor presentaties, radio en apparatuur die is aan te sluiten op Playstation. In de bus zit ook een zitje waar mensen een kop koffie kunnen drinken”.

Kijk voor meer informatie over de bus, en Minters, op:
http://www.minters.nl/84/Jongerenwerk-en-Participatie.html

scroll-to-top