AlgemeenRe-design én nieuwe content: Hematon Magazine kan er weer tegenaan!

Re-design én nieuwe content: Hematon Magazine kan er weer tegenaan!

Verfrissend! Vicky Trouerbach, ontwerpster bij Twin Media heeft de vormgeving van Hematon Magazine van een re-design voorzien! Hematon ziet er nu weer fris en modern uit. Naast de vormgeving wilde Hematon Magazine het blad ook inhoudelijk updaten. De thema’s die het magazine kent, namelijk patientenervaring, medische info en belangen behartiging zijn onveranderd gebleven. Wel zijn er de volgende rubrieken toegevoegd:

  • In de nieuwe rubriek ‘Hoe werkt het?’ legt een redacteur uit hoe een onderzoek of behandeling precies in zijn werk gaat, ondersteund met een duidelijke infographic.
  • De meeslepende rubriek ‘Donker&Licht’ neemt je mee naar de persoonlijke ervaringen van mensen. Deze deelt de redactie in in donker (de naarste gebeurtenissen) en licht (hoopgevende en positieve ervaringen).
  • Soms is het is belangrijk om bepaalde kwesties vanuit verschillende opzichten te bekijken. Daarom kijken medewerkers iedere editie uitgebreid naar een controversieel of ethisch onderwerp, in de rubriek ‘Stelling’.

 

Over Hematon Magazine

Hematon Magazine is een kwartaalblad voor mensen met bloed- en lymfklierkanker, hun naasten, donoren en uiteraard iedereen die zich bij deze groep mensen betrokken voelt. In het blad lees je de persoonlijke ervaringen van mensen uit de doelgroep, medische informatie en belangenbehartiging van patiënten. 

scroll-to-top