AlgemeenTienjarig jubileum Twin Media!

Tienjarig jubileum Twin Media!

Twin Media bestaat in de huidige vorm tien jaar. In die afgelopen jaren is er veel gebeurd met Twin Media. Het voornaamste is wel dat we veranderden van een op print georiënteerd bedrijf in een multimediale organisatie, met nu ook een sterke focus op digitaal dankzij de oprichting van Twin Digital. Naast alle tijdschriften die we opmaken en huisstijlen die we ontwerpen, bouwen we binnen Twin Digital nu ook websites, zijn we sterk in het workflowsysteem WoodWing en hebben we dit jaar ons eigen digitaal magazine-platform Diziner gelanceerd, waar een groot aantal klanten al dankbaar gebruik van maakt. Daarnaast adviseren we uitgevers en verenigingen over communicatie, organiseren we evenementen met en voor onze klanten en detacheren we waar nodig onze mensen.

Een tienjarig jubileum kunnen we als bedrijf natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we dit op 15 december samen feestelijk gevierd. De avond werd afgetrapt met – hoe kan het ook anders – een glaasje prosecco om te proosten op 10 mooie jaren en de velen die mogen volgen. Daarna volgde een pubquiz waarin de algemene kennis over 10 jaar Twin, de grafische wereld en de online kennis werd getest.

Na een hevige strijd en huldiging van de welverdiende winnaars, werd het feest naar Keukenvuur in Utrecht verplaatst. Hier bereidden we onder begeleiding van professionele chefs een heerlijk 3 gangendiner. Een smakelijke afsluiting van 10 jaar hard werken, realiseren van mooie projecten en fijne samenwerkingen. Op naar de jaren die mogen volgen!

Namens het hele Twin team: fijne feestdagen en alle goeds voor 2018!

scroll-to-top